De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Moto E: superdunne en goedkope Motorola-smartphone op komst’

Gijs Ettes
20 april 2014, 11:03
1 min leestijd
‘Moto E: superdunne en goedkope Motorola-smartphone op komst’
Motorola-smartphone

Naar verluidt verschijnt er volgende maand een superdunne Motorola-smartphone op de markt, die ook nog eens goedkoper wordt dan het huidige ‘budgetmodel’ van de fabrikant, de Moto G. Dit beweert althans het Braziliaanse Tecnoblog, dat tevens een foto met daarop de specificaties van de smartphone in bezit zegt te hebben. Hierop valt te lezen dat de Motorola-smartphone slechts 124,8 bij 64,8 bij 6,2 millimeter meet; daarmee is hij even dun als de Ascend P6 (6,2 mm), maar aanzienlijk slanker dan bijvoorbeeld de Moto G (11,6 mm).

Mogelijk krijgt het toestel de naam Moto E en een 4,3 inch-scherm (resolutie onbekend), een 1,2GHz-dualcore-processor en 1GB aan werkgeheugen. Ook zou er 4GB aan opslagruimte aan boord zijn, een 5-megapixel-camera en een 1900 mAh-accu. De Motorola Moto E draait bij verschijning op Android 4.4 (KitKat).

Lees verder na de advertentie.

Of en wanneer de dunne Motorola-smartphone in Nederland en België verschijnt, is nog niet bekend. Mocht de Moto E zijn weg naar ons land vinden, dan krijgt hij waarschijnlijk een lagere adviesprijs van de Moto G.

Bekijk de beste Moto G aanbiedingen

De Moto G is beschikbaar met 8GB of 16GB aan opslagruimte. De smartphone kost minder dan 200 euro en is in combinatie met een abonnement zelfs gratis. Wil je de Moto G kopen, check dan hieronder de beste aanbiedingen van dit moment.

Het laatste nieuws over Motorola

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu