Goedkope Samsung Galaxy Pocket Plus lekt, komt spoedig naar Nederland

Redactie
3 december 2012, 13:20
1 min leestijd
Goedkope Samsung Galaxy Pocket Plus lekt, komt spoedig naar Nederland

De nieuwste toevoeging aan Samsungs Galaxy-lijn is gelekt: de Galaxy Pocket Plus, een goedkope Android-smartphone met Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Het toestel krijgt mogelijk ongeveer dezelfde specificaties als zijn voorganger, de Galaxy Pocket. Denk aan een 2.8 inch-scherm met een QVGA-resolutie van 240 bij 320 pixels, een 832Mhz processor en 3GB opslagruimte dat tot 32GB uitgebreid kan worden. De Galaxy Pocket beschikt verder over een 2 megapixelcamera en een accu van 1200 mAh en komt ook in een DUOS-versies waarmee je twee simkaarten tegelijkertijd kunt gebruiken. De nieuwe Galaxy Pocket Plus moet de Galaxy Pocket gaan opvolgen, die eerder dit jaar werd geïntroduceerd en op de foto rechtsboven staat. De Galaxy Pocket Plus zal waarschijnlijk ook eenzelfde design hebben.

Naast enkele foto’s is ook de software van de Galaxy Pocket Plus gelekt. De Android-versie is bedoeld voor Belgische gebruikers en komt dus binnenkort naar Europa. Een prijs en eventuele releasedatum zijn nog niet bekend.

Lees verder na de advertentie.

Er is ook goed nieuws voor de originele Galaxy Pocket-bezitters: de Galaxy Pocket Plus wordt standaard met Android 4.0 Ice Cream Sandwich geleverd. Dit zou een aanwijzing kunnen zijn voor een update naar Android 4.0 voor de originele Galaxy Pocket, die op hardware-basis niet veel van elkaar verschillen.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu