Goedkope Xtreamer Joyz vanaf nu verkrijgbaar

Gijs Ettes
17 mei 2013, 16:02
1 min leestijd
Goedkope Xtreamer Joyz vanaf nu verkrijgbaar
Xtreamer Joyz

Xtreamers nieuwste smartphone met de naam Joyz is vanaf vrijdag verkrijgbaar. De smartphone heeft prima specificaties voor een vrij lage prijs. Zo bevat de Joyz een 4,7-inch scherm met een resolutie van 720 bij 1280 pixels, een quadcore-processor die draait op 1,4Ghz en een 13-megapixelcamera.

Lees verder na de advertentie.

De Joyz heeft verder 8GB aan interne opslag, 1GB werkgeheugen en draait op Android 4.0. Een update naar Jelly Bean (4.2) is bovendien al beschikbaar. De smartphone huisvest daarnaast een accu van maar liefst 2500 mAh en het krasbestendige Gorilla Glass 2.0. Xtreamers smartphones hebben wel een eigen softwarelaag over Android, genaamd Deck. Deze bevat echter weinig extra apps of mogelijkheden.

In maart werd de Xtreamer Joyz aangekondigd; vanaf vrijdag is de Android-smartphone dus te bestellen. De Joyz lijkt qua specificaties veel op toestellen als de Galaxy S3, maar heeft wel een aantrekkelijkere prijs dan dat voorbeeld. De Xtreamer Joy is vanaf 300 euro verkrijgbaar, terwijl de Galaxy S3 pas vanaf circa 375 euro te vinden is.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu