De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Samsung gaat goedkopere Galaxy Note 3 lanceren’ – update

Redactie
2 december 2013, 14:20
1 min leestijd
‘Samsung gaat goedkopere Galaxy Note 3 lanceren’ – update
goedkopere Galaxy Note 3

Samsung werkt aan een goedkopere Galaxy Note 3. Dat meldt SamMobile op basis van anonieme bronnen. De Galaxy Note 3 Lite zou tijdens de Mobile World Congress worden gepresenteerd. De grote tech-conferentie vindt rond februari in Barcelona plaats. De goedkopere phablet komt beschikbaar in het zwart en wit en is natuurlijk gebaseerd op de huidige Galaxy Note 3, maar over hardware-specificaties is nog niets bekend.

Lees verder na de advertentie.

Goedkopere Galaxy Note 3: dit is bekend

Het eerste teken van leven van de goedkopere Galaxy Note 3 werd gevonden in import-data van Samsung, waarbij het typenummer van de smartphone werd genoemd. Samsung zou een model testen met zowel een 5,49 en 5,7 inch-scherm. Daarnaast wordt er hoogstwaarschijnlijk een oudere 8 megapixel-camera aan de phablet toegevoegd om kosten te besparen en zo een lage retailprijs te garanderen. Ook is de verwachting dat Samsung het duurdere super amoled-scherm omruilt voor een goedkoper lcd-scherm.

Samsung Galaxy S5 - Note 3

Het is een logische stap voor het Zuid-Koreaanse bedrijf om een goedkopere Galaxy Note 3 te lanceren. Hoewel Samsung eerder de Galaxy Grand Lite aankondigde, beschikt dit toestel over vrij low-end specificaties en komt deze vrijwel alleen beschikbaar in opkomende markten als India en Afrika. De Galaxy Note 3 Lite zou mid-range tot high-end specificaties krijgen, maar toch een stuk goedkoper zijn dan de huidige Galaxy Note 3. En dat is een interessante nieuwe markt voor Samsung.

Update: deze goedkopere versie van de Note 3 is onthuld als de Galaxy Note 3 Neo.

Laatste nieuws over de Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 3 Neo
Samsung Galaxy Note 3 Neo

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu