‘Samsung gaat goedkopere Galaxy Note 3 lanceren’ – update

goedkopere Galaxy Note 3Samsung werkt aan een goedkopere Galaxy Note 3. Dat meldt SamMobile op basis van anonieme bronnen. De Galaxy Note 3 Lite zou tijdens de Mobile World Congress worden gepresenteerd. De grote tech-conferentie vindt rond februari in Barcelona plaats. De goedkopere phablet komt beschikbaar in het zwart en wit en is natuurlijk gebaseerd op de huidige Galaxy Note 3, maar over hardware-specificaties is nog niets bekend.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Goedkopere Galaxy Note 3: dit is bekend

Het eerste teken van leven van de goedkopere Galaxy Note 3 werd gevonden in import-data van Samsung, waarbij het typenummer van de smartphone werd genoemd. Samsung zou een model testen met zowel een 5,49 en 5,7 inch-scherm. Daarnaast wordt er hoogstwaarschijnlijk een oudere 8 megapixel-camera aan de phablet toegevoegd om kosten te besparen en zo een lage retailprijs te garanderen. Ook is de verwachting dat Samsung het duurdere super amoled-scherm omruilt voor een goedkoper lcd-scherm.

Samsung Galaxy S5 - Note 3Het is een logische stap voor het Zuid-Koreaanse bedrijf om een goedkopere Galaxy Note 3 te lanceren. Hoewel Samsung eerder de Galaxy Grand Lite aankondigde, beschikt dit toestel over vrij low-end specificaties en komt deze vrijwel alleen beschikbaar in opkomende markten als India en Afrika. De Galaxy Note 3 Lite zou mid-range tot high-end specificaties krijgen, maar toch een stuk goedkoper zijn dan de huidige Galaxy Note 3. En dat is een interessante nieuwe markt voor Samsung.

Update: deze goedkopere versie van de Note 3 is onthuld als de Galaxy Note 3 Neo.

Laatste nieuws over de Samsung

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.