GooApple: als je niet kunt kiezen tussen iPhone en Android

Wouter Nijsen
13 juni 2011, 14:13
1 min leestijd
GooApple: als je niet kunt kiezen tussen iPhone en Android
GooApple_Android

Stel je bent overtuigd Android-fan maar ook onder de indruk van het design van de Apple iPhone 4, dan zou je wensen dat er een device is die Android en iPhone combineert. Gelukkig zijn er dan de verschillende Chinese fabrikanten die schaamteloos hardware kopiëren en voorzien van een ander operating system. Er zijn al eerder Chinese iPhone kopieën verschenen met Android, maar de nieuwe Android-telefoon van GooApple is wel een opmerkelijk getrouwe kopie.

Het uiterlijk van de GooApple is één-op-één gelijk met het origineel van Apple. Zelfs de maatvoering klopt precies, zodat verschillende accessoires voor de iPhone 4 gewoon met de GooApple te gebruiken zijn. Hoewel de behuizing exact gelijk is aan die van de Apple iPhone 4 staat op de achterkant niet de bekende appel maar zie je Andy met een appeltje op zijn buik.

Lees verder na de advertentie.

De GooApple draait op Android 2.2 en de verschillende onderdelen van de interface lijken als twee druppels water op iOS van Apple. De GooApple heeft een 5 megapixel camera en een 1,3 megapixel camera aan de voorkant. De gebruikte processor is een exemplaar van Qualcomm en staat volgens de Chinese GooApple-website garant voor een exceptionele 3D gamingervaring. Verder heeft de GooApple de gebruikelijke features die andere Android-telefoons ook hebben zoals 3G, Wi-Fi, GPS en Bluetooth. De GooApple is nog niet verkrijgbaar maar zal ongetwijfeld binnenkort opduiken bij de bekende veilingsites. Is de GooApple hét device voor Android-liefhebbers met keuzestress of een verkwisting van energie en grondstoffen?

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's