De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Dit weet Google allemaal over jou

Redactie
3 juni 2015, 13:23
1 min leestijd
Dit weet Google allemaal over jou

Google vernieuwt de website waar het  voor gebruikers mogelijk wordt om te bekijken wat de internetgigant allemaal over hen weet. Ook kunnen zij hier informatie verwijderen, zoals zoekopdrachten.

Lees verder na de advertentie.

De betreffende My Account-website is is een nieuw jasje gestoken en alle informatie is voortaan daar te vinden. Gebruikers kunnen via de website tussen verschillende onderdelen van hun Google-account navigeren, bijvoorbeeld door de apparaatactiviteit en meldingen. Ook hebben zij de mogelijkheid om een beveiligingscontrole uit te voeren.

Dit kun je met de  Google account-website

De vernieuwde website toont drie belangrijke secties: inloggen en beveiliging, persoonlijke informatie en privacy en accountvoorkeuren. De meesten zullen de tweede sectie het belangrijkste vinden; hier vind je alles wat Google over jou weet. Denk bijvoorbeeld aan ingevoerde zoekopdrachten of gesproken commando’s. Zo was er bij ondergetekende een hele reeks aan OK Google-commando’s te vinden.

googleaccount

De opslagen geschiedenis is onderverdeeld is zoekopdrachten, plaatsen, apparaatgegevens, gesproken zoekopdrachten, YouTube-zoekopdrachten en bekeken YouTube-video’s. Als je Google standaard alles laat onthouden, zul je versteld van wat Google allemaal over je weet. Slim om een keertje in te duiken en wat dingen te verwijderen. Het nieuwe design van de website werkt daarbij ook goed op mobiele apparaten.

Laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu