De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Google Apps-update maakt het bijhouden van je zakelijke agenda makkelijker

Wouter Nijsen
26 augustus 2015, 11:07
1 min leestijd
Google Apps-update maakt het bijhouden van je zakelijke agenda makkelijker

Google Apps-gebruikers hebben er door een update een handige feature bijgekregen. Data uit Gmail wordt nu standaard geïntegreerd in Google Agenda, wat het bijhouden van je zakelijke agenda een stuk makkelijker maakt.

Lees verder na de advertentie.

Dit brengt de Google Apps-update

Google Apps update

Google Apps, dat bestaat uit diensten als Gmail, Google Drive en andere tools voor zakelijke gebruikers, is weer een stukje functioneler geworden. Vanaf nu wordt data uit Gmail standaard overgeheveld naar Google Agenda. Waar het voorheen nodig was om afspraken handmatig in de agenda-app te zetten, wordt dat nu  automatisch gedaan.

Krijgt  een Google Apps-gebruiker voortaan een mailtje over  een afspraak, met bijvoorbeeld  de vliegtijden of een adres van een bepaalde locatie, dan wordt dit automatisch aan Google Agenda  toegevoegd. Mochten de plannen later veranderen, wanneer  bijvoorbeeld de vliegtijden wijzigen, dan past de app dit direct  aan. Hiervoor dien je natuurlijk wel een mailtje te ontvangen met de nieuwe  data.

De update voor Google Apps-gebruikers wordt de komende weken uitgerold. Binnen enkele dagen krijgen de eerste gebruikers de nieuwe functie te zien. De optie wordt standaard geactiveerd, maar is ook weer simpel uit te schakelen. Google maakt de Gmail-integratie voor Google Agenda op afstand beschikbaar, dus het is niet nodig om een update te downloaden.

Het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu