Google-baas voorspelt goed jaar voor Android

google g1Google CEO Eric Schmidt heeft in een presentatie gezegd dat er een goed jaar voor Android aankomt. Er komen nieuwe aankondigingen van Android-producten en samenwerkingen met mobiele operators en toestelmakers aan die “behoorlijk significant” zullen zijn. Schmidt deed zijn beweringen tijdens een conferentiegesprek over het eerste kwartaal.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Met Google zelf gaat het iets minder goed: in de afgelopen drie maanden daalde de omzet in vergelijking met de laatste drie maanden van vorig jaar. Google boekte een omzet van 5,51 miljard dollar. Gezien de recessie vindt toch dat er een goed kwartaal is gemaakt. De cijfers waren ook beter dan de analisten hadden verwacht. Dat Google het onder de huidige omstandigheden ook moeilijk heeft blijkt uit het feit dat er voor het eerst minder medewerkers in dienst zijn dan eind vorig jaar. Schmidt gaf dan ook toe: „We voelen de recessie en zijn niet crisisproof“.

Via: Yahoo en NRC

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.