Google bakt overheerlijke koekjes

Redactie
13 november 2010, 13:01
1 min leestijd
Google bakt overheerlijke koekjes
peperkoek

“Our cafes are baking something sweet”, twitterde het team van Google Mobile gisteren. De foto op Twitpic toont aan dat Google heerlijke peperkoek aan het bakken is. De grote vraag is: wanneer gaat Google nu eindelijk Gingerbread (Android 2.3) onthullen? Want eerlijk is eerlijk, we smachten allemaal naar een stukje koek.

Gingerbread, de nieuwste versie van Google Android, komt waarschijnlijk binnen enkele weken uit. Android 2.3 introduceert waarschijnlijk twee nieuwe grote functies: videobellen en VoIP-bellen. De notificatiebalk is aangepast, er zijn nieuwe iconen, nieuwe scrolleffecten en meer groene accenten.

twitter-google

Lees verder na de advertentie.

Gingerbread is als eerste beschikbaar voor gebruikers met een Nexus One-telefoon (ontwikkelaarsversie). Daarna volgen mogelijk andere toestellen. Het is overigens afhankelijk van de good will van een fabrikant of het bedrijf ervoor kiest om Gingerbread naar jouw Android-telefoon te brengen. In de praktijk zullen de nieuwste telefoons Gingerbread in de loop van enkele maanden krijgen, terwijl oudere telefoons worden overgeslagen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu