Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Google begonnen met verspreiden Ice Cream Sandwich voor Nexus S

Redactie
17 december 2011, 17:50
1 min leestijd
Google begonnen met verspreiden Ice Cream Sandwich voor Nexus S
Google begonnen met verspreiden Ice Cream Sandwich voor Nexus S

Het nieuwe vlaggenschip van Google is de Galaxy Nexus, maar dat is niet de enige Google-telefoon die Android 4.0 Ice Cream Sandwich krijgt. De zoekgigant is begonnen met het verspreiden van de Android 4.0 update voor de Google Nexus S. Het uitrollen van de update wordt over een maand uitgespreid, waarbij niet duidelijk is welke regio’s de voorkeur hebben. De Nexus One zal geen update meer krijgen naar Ice Cream Sandwich.

Google heeft een aparte pagina met tips gemaakt voor gebruikers die van Android 2.3 Gingerbread overschakelen op Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Zo wordt uitgelegd hoe je in de nieuwste versie van Google’s mobiele besturingssysteem een wallpaper kunt veranderen en hoe je contacten kunt aanpakken. Ook wordt verteld hoe je screenshots kunt maken en wat de nieuwe ‘veegbewegingen’ zijn.

Lees verder na de advertentie.

Alle nieuwe eigenschappen van Ice Cream Sandwich kun je hier vinden. Met de komst van Android 4.0 voor de Galaxy Nexus en de Google Nexus S lijkt de komst van de ICS voor andere Android-apparaten nabij. Verschillende fabrikanten hebben al aangegeven dat ze hun meest recente toestellen zo spoedig mogelijk zullen upgraden. Het afwachten is hoe vlug ze hun eigen softwarelaag geschikt kunnen maken voor Android 4.0.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Nexus S
Samsung Nexus S

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu