Google Docs bewerken op je Android-toestel vanaf nu mogelijk

google bewerkenGoogle Docs openen lukt al prima in de mobiele browser op je Android-toestel. Maar bewerken is een ander verhaal. Tot nu toe had je er speciale apps voor nodig. Op het officiële Google Docs-blog is vandaag bekendgemaakt dat je ze vanaf nu ook gewoon kunt bewerken. De nieuwe document-editor is via je mobiele browser toegankelijk als je naar docs.google.com gaat en een document opent. Zodra deze in beeld verschijnt kun je op de Edit-knop drukken om de mobiele editor te openen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Voorlopig werkt de functie alleen bij Google-accounts die op de Engelse taal zijn ingesteld en op Android-toestellen die op Froyo (2.2) draaien. Het bewerken van spreadsheets is trouwens ook mogelijk. In de toekomst komt er ook ondersteuning voor andere talen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.