Google Duo nu al 5 miljoen keer op Android gedownload

Erwin Vogelaar
25 augustus 2016, 20:19
2 min leestijd
Google Duo nu al 5 miljoen keer op Android gedownload

Ben je al aan de slag gegaan met Google Duo? Je zult steeds meer mensen vinden om mee te bellen, want inmiddels staat het aantal Duo downloads al boven de 5 miljoen op Android.

Lees verder na de advertentie.

Google Duo downloads

Google Duo staat nog maar zes dagen in de Play Store, maar de teller staat nu al op vijf miljoen downloads. Dit meldt Google-ceo Sundar Pichai enthousiast op Twitter. Voor het succes van de videobel-app is veel gebruikers belangrijk. De app moet namelijk erg toegankelijk zijn. Niet alleen is het simpel in gebruik, maar ook kun je met de app videobellen tussen bijvoorbeeld een Nexus 6P en een iPhone 6S Plus. Met Apples videobel-app FaceTime kun je alleen bellen tussen iOS-apparaten. Dat je vervolgens zonder moeite iedereen kunt vinden, is ook belangrijk.

duo downloads

De simpelheid is niet overdreven. Je hoeft enkel op een contactpersoon te tikken en je hebt al verbinding. De enige opvallende functie heet ‘Aankloppen’, waarbij je de ander al kunt zien voordat je opneemt. Dit moet zorgen voor een betere start van het gesprek, of je besluit om juist niet op te nemen door het hoofd dat je ziet. De app is voornamelijk op de achtergrond bijzonder. Zo kan het moeiteloos overschakelen van wifi naar een mobiel netwerk en is de stabiliteit en kwaliteit van de gesprekken dik in orde. Voor meer informatie over Duo verwijzen we je graag door naar onze uitgebreide Google Duo-review. Heb je de app zelf nog niet gedownload? Duo vind je hier in de Play Store.

Later deze zomer moet ook nog Allo uitkomen, de nieuwe berichten-app van Google. In deze app wordt de nieuwe Google-assistent geïntroduceerd die je op allerlei manieren gaat helpen in je gesprekken. Bijvoorbeeld door afbeeldingen te identificeren of bioscoopkaartjes te bestellen. Je kunt je wel alvast inschrijven voor Allo in de Play Store, door via deze link op de groene knop te klikken.

Lees het laatste nieuws over Google

Bron: Twitter
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu