De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Reis door de geschiedenis van The Beatles met Google Earth Voyager

Erwin Vogelaar
28 mei 2017, 18:52
2 min leestijd
Reis door de geschiedenis van The Beatles met Google Earth Voyager

Het nieuwe Google Earth Voyager vertelt verhalen via bijzondere locaties op aarde. Het nieuwste verhaal gaat over een van de bekendste bands ooit. Ga nu met Google Earth The Beatles achterna.

Lees verder na de advertentie.

Reis met Google Earth The Beatles achterna

Vorige maand kreeg Google Earth een flinke update. De belangrijkste toevoeging is Voyager, een manier voor Google om verhalen te vertellen door gebruikers over de wereld heen te sturen. De nieuwste reis is er eentje door de geschiedenis van The Beatles heen. Dit is uiteraard vanwege de heruitgave van Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band, een van de bekendste albums van de band. Dit album kwam bijna vijftig jaar geleden uit en tegenwoordig zijn de liedjes nog steeds ijzersterk.

Google Earth the beatles

Met Google Voyager reis je in Beatlemania langs verschillende locaties die belangrijk waren voor het bestaan van The Beatles. Het start in Londen bij de Cavern Club, waar The Beatles optraden. Je vliegt onder andere ook naar de Verenigde Staten, India en zelfs Amsterdam. In het Hilton-hotel hielden John Lennon en Yoko Ono namelijk in 1969 hun “Bed-in for Peace”. De Beatlemania-reis is zowel via bovenstaande website als via de Google Earth-app in de Play Store te bereiken.

Beatlemania is een voorbeeld van hoe Google deze nieuwe sectie van Earth gaat uitbreiden. Er zijn natuurlijk veel meer ervaringen beschikbaar via Voyager, die je vindt via het menu van Google Earth. Beatlemania is duidelijk een actueel haakje om aandacht te vragen voor de nieuwe dienst, maar biedt ook een leuke manier om de belangrijkste locaties voor deze band eens te bezoeken zonder je huis te verlaten. Wil je spannendere Google Earth-reizen maken, duik dan eens in het aanbod van Voyager en leer zo meer over de natuur, de cultuur en de geschiedenis van onze wereld. Eventueel met een vr-bril op.

Lees het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu