De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

‘Google-editie HTC One wordt schaarse limited edition’

Redactie
29 mei 2013, 8:01
1 min leestijd
‘Google-editie HTC One wordt schaarse limited edition’
htc-one-google-edition-1

HTC geeft gemengde signalen over de komst van een HTC One met stock Android. Eerst ontkende het bedrijf alle geruchten, later bevestigde HTC dat er toch wél een Google-editie van de One komt. Nu schijnt de One met vanilla Android – Android zoals Google het bedoelt – maar in een schaarse oplage uit te komen. Een echte limited edition voor de liefhebbers.

Dat meldt Pocket-Lint, die met een bron hebben gesproken. Hoewel de website niet kan zeggen hoeveel stuks er op de markt komen, wordt er wel gemeld dat het waarschijnlijk om 1 procent van de totale verkopen van de One gaat. Het toestel moet een test zijn om te kijken of een HTC-toestel met stock Android bij het grote publiek aanslaat. Als HTC daadwerkelijk maar van 1 procent uitgaat, betekent dit dat er van de Google-edtie van de One wereldwijd maar 50.000 op de markt worden gebracht.

Lees verder na de advertentie.

De geruchten over een One met stock Android gingen in de rondte nadat Samsung zijn Google-editie van de Galaxy S4 op de ontwikkelaarsconferentie Google I/O 2013 aankondigde. Sommigen preferen echter de bouwkwaliteit en hardware van de One, een toestel dat door velen als de beste Android-smartphone tot op heden wordt gezien. Dit komt grotendeels door de bouwkwaliteit van de One: het toestel is uit één blok aluminium vervaardigd.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu