Google en Verizon werken samen aan tablet-computer

chrome os voorbeeldVerizon Wireless werkt samen met Google aan een tablet-computer. Beide bedrijven proberen om een alternatief te ontwikkelen voor de iPad, die via concurrent AT&T wordt verkocht. Volgens Verizon-topman Lowell McAdam vormen tablets de “next big wave of opportunities”. Het werk ana de tablet is onderdeel van een dieper gaande relatie tussen Verizon en Google.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


“We’re looking at all the things Google has in its archives that we could put on a tablet to make it a great experience,” zegt McAdam. Of de tablet ook op Android of Chrome OS draait is nog even geheim. Ook is er niet bekendgemaakt welke fabrikant de tablet gaat maken.

Google en Verizon vormen een sterk team; ze zouden in de VS de eerste serieuze uitdager voor de iPad kunnen maken. Google liet eerder al een interface zien van de tablet die ze willen ontwikkelen.

Via: Wall Street Journal

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.