De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Google erkent december-bug, belooft een snelle oplossing

Redactie
21 november 2012, 10:25
1 min leestijd
Google erkent december-bug, belooft een snelle oplossing

Google is op de hoogte van de december-bug en belooft aan Android 4.2-gebruikers dat de bug snel wordt opgelost. Dat meldt Google tegen TechCrunch. De vervelende en vrij opmerkelijke bug komt alleen bij Android 4.2-toestellen voor: op dit moment enkel de Galaxy Nexus, Nexus 4, Nexus 7 en Nexus 10. Door de bug is het niet mogelijk om in de officiële contacten-app bij de verjaardagsregel de maand december te selecteren. Je scrollt van november direct door naar januari. De maand december is nog wel beschikbaar in de officiële agenda-app van Google en andere applicaties.

Google zegt het volgende:

Lees verder na de advertentie.

“We hebben een bug in de Android 4.2-update ontdekt die het onmogelijk maakt om december in optionele velden van de personen-app te selecteren (de bug heeft geen effect op de kalender-app). De bug wordt snel opgelost waardoor iedereen met een verjaardag of jubileum in december niet vergeten zal worden.”

De uitspraak impliceert indirect dat Google nog in november een bugfix gaat uitrollen, hoewel ‘binnenkort’ natuurlijk een vrij breed begrip is. Het is niet duidelijk of Google de oplossing als enkele update gaat verspreiden of dat het de bug in een grotere update – denk aan Android 4.2.1 – oplost.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu