De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Google gaat nu ook boodschappen bezorgen

Gijs Ettes
9 september 2015, 8:35
1 min leestijd
Google gaat nu ook boodschappen bezorgen

Google is in de VS gestart met een test om verse groenten, fruit en andere etenswaren thuis te bezorgen. Dit jaar nog zal het via Google Express mogelijk zijn om in twee Amerikaanse steden, waaronder San Francisco, je boodschappen te laten bezorgen.

Lees verder na de advertentie.

Boodschappen laten bezorgen met Google Express

Google werkt hiervoor samen met Whole Foods en Costco, waarbij de boodschappen bij deze supermarkten worden opgepikt en vervolgens dezelfde dag nog worden thuisbezorgd. Google Express is het antwoord van de zoekgigant op Amazon Prime, een soortgelijke dienst die al langer boodschappen bezorgt.

Amazons Fresh-dienst, die verse boodschappen bezorgt, is al in meer steden beschikbaar, waaronder New York, San Francisco, Seattle en Los Angeles. Google Express is ook op meerdere plekken in de VS beschikbaar, maar nog niet voor verse boodschappen. Daar komt nu verandering in, al wordt  de test vooralsnog klein gehouden.

Of en wanneer een dienst als Google Express in ons land beschikbaar wordt, is nog niet bekend. Wel zijn er al supermarkten en andere partijen in Nederland actief die verse etenswaren thuisbezorgen.

Lees het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu