Google gaat ongewenste reacties op Android Market weghalen

google_policeHet is een dolle boel in de Android Market: mensen nemen geen blad voor de mond als ze op nieuwe applicaties reageren. Zelfs racistische opmerkingen zijn niet van de lucht. Google is blijkbaar vergeten om moderators in te stellen voor Android Market. Maar ze gaan er iets mee doen: een Google-vertegenwoordiger heeft tegen Mobile Web User gezegd dat ze de ongewenste reacties “zeer serieus” nemen en sinds eind vorig jaar druk bezig zijn om de reacties aan te pakken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Blijkbaar was Apple er vanuit gegaan dat Android Market zichzelf wel zou reguleren. Google gaf aan dat ze de tools om commentaar te scannen en te verwijderen sneller heeft gemaakt. In Android Market kun je op een YouTube-achtige manier stemmen en commentaar geven op applicaties.

Via: Mobile Web User

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.