Google geeft website Android Market een nieuw uiterlijk

android marketGoogle heeft wat aanpassingen gedaan aan de officiële website voor de Android Market. Maar een echte vooruitgang is het nog niet. Je krijgt een overzicht van ‘featured’ applicaties en de meest populaire gratis en betaalde applicaties. Het ziet er allemaal wat beter en actueler uit… maar echt veel mogelijkheden zijn er nog steeds niet.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Zo kun je vanuit de site niet naar applicaties in de Market klikken, je kunt geen apps kopen en er is zelfs geen zoekfunctie waarmee je kunt controleren of een bepaalde app in de Android Market te vinden is.

Het aanbod op de website is daardoor nog steeds mager. Terwijl Apple een complete online catalogus heeft gemaakt, waarbij elke applicatie behalve in iTunes ook via een aparte webpagina te raadplegen is, blijft het bij Android nog een beetje behelpen. Synchronisatiemogelijkheden tussen desktop en Android-toestel zijn er ook nog niet. Gelukkig zijn er websites als AppBrain, Cyrket en AndroLib die heel wat meer info te bieden hebben.

Bekijk het zelf op: http://www.android.com/market/

android market website

Tipgever: Pieter, BluMedialab.com

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.