‘Google toont Glass 2 al aan ontwikkelaars’

Redactie
24 februari 2015, 13:32
1 min leestijd
‘Google toont Glass 2 al aan ontwikkelaars’

Google heeft de volgende versie van Google Glass, die vooralsnog ‘Google Glass 2’ wordt genoemd, al aan ontwikkelaars getoond.

Lees verder na de advertentie.

Dat meldt althans 9to5Google, een website die vaker juiste informatie over Google verspreidt. Volgens de website heeft Google al een Google Glass 2 prototype laten zien aan ontwikkelaars die zich richten op de zakelijke markt.

Het is daarbij opmerkelijk dat Google volgens de geruchten het prototype al heeft getoond. Eerder zei Googles Tony Fadell, die sinds kort de leiding heeft over Glass, dat de nieuwe versie van de wearable niet opnieuw een soortgelijke publieke bètatest zou krijgen.

Google Glass 2 prototype: wat kunnen we verwachten?

googleglass-rayban

Volgens 9to5Google heeft Google het nieuwe Google Glass 2 prototype aan verschillende partijen binnen het Google Glass At Work-programma laten zien. Glass wordt nog veelvuldig in de zakelijke wereld gebruikt, en Google lijkt zich met de volgende Glass vooral te richten op de zakelijke markt. De ontwikkelaars van zakelijke applicaties zouden hierdoor alvast weten wat de toekomst gaat brengen.

Mogelijk wordt de volgende versie van Google Glass voorzien van een ‘normaler’ design, zoals het montuur van een zonnebril van Ray-Ban. Google is naar verluidt aan het werk aan een slimme bril met een soortgelijk design. Ook moet de accuduur sterk worden verbeterd. De huidige Glass-versie houdt het maar enkele uren uit.

→ In ons artikel Google Glass stopt?  duiken we in de huidige situatie en toekomst van Glass

Google Glass videoreview

Laatste nieuws over Google Glass

Bron: 9to5Google
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Glass
Google Glass

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu