Google Glass glazen op sterkte nu te bestellen via Wetley

Redactie
8 januari 2014, 16:33
1 min leestijd
Google Glass glazen op sterkte nu te bestellen via Wetley
Google Glass glazen op sterkte

Hoewel Google Glass werkt met lenzen en glazen op sterkte, worden er door Google nog geen speciale glazen op sterkte voor de slimme bril uitgegeven. Google geeft Glass Explorers vooralsnog alleen zonnebrilglazen en hoewel degenen met lenzen geen probleem zullen hebben met de tweede versie van Googles slimme bril, hebben brildragers dat wel.

Brildragers moeten namelijk de Google Glass over hun huidige bril plaatsen, wat niet comfortabel zit, vreemd oogt en niet het juist effect biedt dat Google Glass wil realiseren. Wetley, een fabrikant van brillenglazen, komt met de oplossing: Google Glass glazen op sterkte die je zelf kunt bestellen en aan de Google Glass kunt klikken – op eenzelfde manier als de bijgeleverde zonnebrilglazen.

Lees verder na de advertentie.

Google Glass glazen op sterkte

opplanet-wetley-new-clear-frame-v-main

Het montuur met de glazen op sterkte kan middels de neussteuntjes van Google Glass worden vastgeklikt, waarna je eigenlijk een ‘echte bril’ aan Google Glass hebt gekoppeld.

Het standaard frame waar elke opticien glazen in kan laten zetten, kost 99 dollar. Bij Wetley doen ze dat ook, waarna het prijskaartje 149 dollar wordt. De levertijd is twee tot drie weken. De glazen zijn van “premium polycarbonaat”, kunnen gegraveerd worden en hebben een anti-reflectieve coating die voor Google Glass is geoptimaliseerd.

Lees meer over Google Glass

AndroidPlanet is de eerste Nederlandse nieuwswebsite die een Glass Explorer in de redactie heeft. Lees onze uitgebreide Google Glass review of bekijk onze Google Glass video review.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Glass
Google Glass

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu