Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Google Glass kopen dichterbij dankzij registratiepagina

Gijs Ettes
13 november 2013, 8:05
1 min leestijd
Google Glass kopen dichterbij dankzij registratiepagina
Google Glass kopen

Wil jij ook wel een Google Glass kopen? Google heeft een registratiepagina geopend waar geïnteresseerden zich kunnen aanmelden om op de hoogte gehouden te worden over de slimme bril.

Je kunt je nu aanmelden voor het Glass Explorer Program met je voor- en achternaam, land van herkomst en de reden waarom je interesse hebt in Google Glass. Tot slot kun je ook aangeven dat je de slimme bril van Google wilt aanschaffen, zodra dit mogelijk is.

Lees verder na de advertentie.

Google Glass kopen

Google is eerder dit jaar het Glass Explorers Program gestart om iedereen een kans te bieden om deel uit te maken van het project en bij te dragen aan de ontwikkeling van Google Glass. Aanvankelijk zullen inwoners van de VS voorrang krijgen, al kun je je ook als Nederlander aanmelden. Mogelijk duurt het dan wel langer voordat je kunt deelnemen aan het programma en een Google Glass kunt aanschaffen. Een Google Glass kopen kost omgerekend zo’n 1115 euro.

In Nederland zijn het aantal Google Glass Explorers op één hand te tellen. Zij zijn veelal verbonden aan een universiteit en gebruiken de Glass voor innovatieve technologische doeleinden. Een Google Glass tweedehands kopen of ‘krijgen’ is door Google verboden. Als dit gebeurt, wordt de bril door de internetgigant geblokkeerd. Google meldde eerder dat Google Glass voorlopig niet naar Europa wordt verzonden.

Lees meer over Google Glass

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Glass
Google Glass

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu