Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Opvolger Google Glass in de maak’

Gijs Ettes
15 mei 2014, 11:02
1 min leestijd
‘Opvolger Google Glass in de maak’
google glass opvolger

Naar verluidt werkt Google aan een tweede generatie van Google Glass, al is onduidelijk op welke punten deze zijn voorganger verbetert. G for Games meldt dat een Google Glass opvolger in de maak is en dat het Chinese bedrijf Crystal Optech al samples levert die gebruikt worden bij de ontwikkeling van de slimme bril. Crystal Optech maakt kleine doorzichtige schermen voor gebruik in onder andere projectors, camera’s en wearables.

Via tussenpersonen zou Google al LCOS-schermen bij Crystal Optech hebben besteld. Een LCOS-scherm kenmerkt zich door de kleine afmeting en het feit dat het doorzichtig wordt als het niet is geactiveerd. De reden dat er gebruik zou worden gemaakt van tussenpersonen is omdat Google zou willen  voorkomen dat media te snel erachter komt  dat een  Google Glass opvolger in ontwikkeling is.

Lees verder na de advertentie.

Sinds gisteren is de eerste generatie Google Glass te koop voor elke Amerikaan die er 1500 dollar voor overheeft. Ook Nederlanders en Belgen kunnen via een dienst als USA2YOU de  slimme Google-bril bemachtigen. Deze partij kan Glass voor je bestellen, waarna je deze binnen enkele dagen thuis ontvangt.

Meer weten? Alles over Google Glass lees je in onze uitgebreide Google Glass review. Daarnaast kun je bekijken hoe je een Nederlandse Google Glass Explorer kunt worden in ons artikel Google Glass Nederland.

Lees het laatste nieuws over Google Glass

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Glass
Google Glass

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu