De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Nieuw Google Glass-patent showt Ray-Ban-achtige bril

Redactie
20 mei 2014, 12:51
1 min leestijd
Nieuw Google Glass-patent showt Ray-Ban-achtige bril
google glass patent

Een nieuw Google Glass patent laat een Ray-Ban-achtige bril zien waarbij de hardware van Google Glass in het montuur is verwerkt. En dat is niet vreemd: Google heeft al eerder aangekondigd samen te werken met Luxottica, het bedrijf achter onder andere Ray-Ban en Oakley. Het design heeft wat weg van het populaire Wayfarer-model, dat in vrijwel elke brillenzaak wordt verkocht.

Het blijft vooralsnog onduidelijk hoe het prisma is het Google Glass patent wordt toegevoegd. De bril laat geen specifiek prisma of projector zien, waardoor het lijkt alsof Google werkt aan brillenglazen die doorzichtig zijn en informatie kunnen tonen. Het blijft vooralsnog onbekend hoe het scherm binnen deze Ray-Ban-achtige bril wordt getoond.

Lees verder na de advertentie.

Google Glass patent

Google-Glass-patent-8705177-640x405

Het design van het Google Glass patent (afbeelding links) ziet er een stuk minder nerdy uit dan de huidige Glass, waar ik dagelijks toch nog door zo`n tien   twintig mensen door wordt aangesproken. Mogelijk brengt Ray-Ban daar verandering in, door van Glass een `normale` accessoire te maken.

Eerder werd bekend dat Google ook een samenwerking is gestart met Fossil voor Android Wear, Google’s toekomstige besturingssysteem voor Android smartwatches.

Bekijk onze Google Glass videoreview

Meer over de mogelijkheden van de slimme bril lees je in de  Google Glass review.

Meer lezen over Glass?

Google Glass is nog niet verkrijgbaar in Nederland. Wel is het mogelijk om een Nederlandse Glass Explorer te worden. Hoe? Dat lees je in ons artikel Google Glass in Nederland.

(via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Glass
Google Glass

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu