Google Glass voegt Play Music toe, muziek luisteren met slimme bril
Redactie

Google Glass play musicDe Google Glass Play Music-app is per direct beschikbaar voor Glass Explorers. Met de muziek-app kunnen degenen met een Google Glass naar muziek luisteren door spraakcommando’s te geven. De tweede versie van Google Glass wordt geleverd met een speciaal oordopje dat via een micro-usb-kabel met Googles slimme bril verbindt. Deze wijzing duidde al op dergelijke functies, want het geluid is in Google Glass 2.0 sterk verbeterd.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Google Glass Play Music-app

De Google Glass Play Music-app wordt middels de MyGlass-app geactiveerd. In deze app, die communiceert met Google Glass, kunnen gebruikers de apps activeren die zij aan hun bril willen toevoegen. MyGlass meldt dat je met Play Music nummers, artiesten, afspeellijsten en albums kunt opvragen middels de commando ‘listen to’.

Screenshot_2013-12-02-18-41-50

Zo kun je Glass het commando ‘Listen to Paranoid Android’ geven, waarna het betreffende nummer van Radiohead wordt afgespeeld. Bovenstaande screenshot is het beeld dat je via Google Glass ziet als de slimme bril het commando heeft herkend en de actie heeft uitgevoerd.

Lees meer over Google Glass

Download: MyGlass (gratis, nog niet in Nederland)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.