Google Glass-team denkt na over ‘nieuwe strategie’

Redactie
30 januari 2015, 16:22
1 min leestijd
Google Glass-team denkt na over ‘nieuwe strategie’

Google gaat nadenken over een nieuwe strategie voor Google Glass. Het team van Glass “neemt een pauze” om over de toekomst van Glass na te denken.

Lees verder na de advertentie.

Het is al langer duidelijk dat Google niet gaat stoppen met Glass. In ons uitgebreide artikel ‘Google Glass Stopt?’ hebben we de verschillende zaken rondom de stop van het Explorer-programma uitgelegd. Glass was en is een prototype, dat met Explorers werd getest voor zijn mogelijkheden. Die publieke tekst heeft Google stopgezet om de volgende versie van  zijn slimme bril  te ontwikkelen.

Google Glass strategie wordt opnieuw bedacht

“Wanneer een team binnen Google niet de stappen kan maken die het wil zetten, maar nog wel denkt dat een project veelbelovend is, dan kunnen we ze vragen om even pauzen te nemen”, zo zegt Googles  financieel directeur Patrick Pichette. “Tijdens die pauze hebben ze de mogelijkheid om hun strategie opnieuw te bepalen en waar mogelijk aan te passen.”

Google Glass

Wat er precies wordt bedoeld met de strategie aanpassen, blijft vooralsnog onduidelijk. Het is aannemelijk dat het Google Glass-team gaat kijken hoe ze het design ‘normaler’ kunnen laten ogen, hoe de accuduur kan worden verbeterd en hoe het product meer geschikt voor consumenten kan worden gemaakt. Dit zijn allemaal problemen die het prototype van Glass teisterden.

Videoreview

Laatste Google Glass-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Glass
Google Glass

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu