De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘Google Glass ondersteunt binnenkort meer talen’

Redactie
29 april 2014, 16:45
1 min leestijd
‘Google Glass ondersteunt binnenkort meer talen’
google glass talen

De Google Glass talen waarmee de bril kan worden bestuurd, worden binnenkort mogelijk uitgebreid. Dat blijkt uit een analyse van AndroidPolice, die de nieuwe KitKat-firmware van Google Glass hebben geanalyseerd. In de code is te zien hoe Google stilletjes Japans aan de Google Glass talen heeft toegevoegd. Daarmee is het mogelijk dat Japan het eerste land is waar Google zijn slimme bril gaat lanceren. Voorlopig zijn nog geen andere talen toegevoegd, maar het is een mogelijke aanwijzing dat Glass toch echt binnenkort naar meer landen dan alleen de Verenigde Staten komt.

Lees verder na de advertentie.

Dat is niet de enige aanwijzing dat de brede uitrol van Glass binnenkort wordt gestart. Eerder gooide Google zijn slimme bril al in de verkoop voor alle inwoners van de Verenigde Staten, waarna de bril enorm snel was uitverkocht. Sommigen verwachten dat Google Glass tijdens de ontwikkelaarsconferentie Google I/O, die op 25 en 26 juni plaatsvindt, officieel wordt geïntroduceerd voor het grote publiek.

Glass videoreview

Meer lezen over Glass?

De bril is nog niet verkrijgbaar in Nederland. Wel is het mogelijk om een Nederlandse Glass Explorer te worden. Hoe? Dat lees je in ons artikel Google Glass Nederland.

Check ook onze Google Glass review.

via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Glass
Google Glass

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu