De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Google Glass update laat Explorers slimmer telefoongesprekken voeren

Redactie
30 april 2014, 13:31
1 min leestijd
Google Glass update laat Explorers slimmer telefoongesprekken voeren
google glass update

Google Glass heeft opnieuw een update gekregen, die kort na de uitrol van Android 4.4 KitKat voor Glass wordt verspreid. De nieuwe Google Glass update brengt firmware XE16.2 en een hele fijne verbetering met betrekking tot de telefoongesprekken die je met Glass kunt voeren. Door de implementatie van een nieuwe belfeature herkent Glass wanneer de gebruiker iemand belt met zijn bril of smartphone, waarna het geluid alleen bij één van de twee apparaten te horen is. Hiervoor werd het geluid altijd doorgeschakeld naar Glass, zelfs als je specifiek met je smartphone iemand wilde bellen.

Daarnaast wordt een inkomende oproept ook niet meer direct naar Glass gestuurd als de Explorer op dat moment geen Glass draait. Hierdoor kwam het nog wel eens voor dat je een inkomende oproep kon missen omdat Glass op het bureau aan het opladen was.

Lees verder na de advertentie.

Google Glass update XE16.2

back-up-all

Verder brengt de Google Glass update de mogelijkheid om foto’s en video’s uit de interface te verwijderen. Hierdoor wordt de interface van Glass niet meer overspoeld door content die met de camera is geschoten. Ook kunnen foto’s en video’s direct vanuit Glass naar de cloud van Google worden geüpload. Dit was al langer mogelijk met Glass, maar sinds kort kunnen gebruikers via hun Glass aangeven of er direct content kan worden geüpload. Als de gebruiker vervolgens de foto’s en video’s verwijdert, kan hij of zij op deze manier meer vrije ruimte creëren.

Glass videoreview

Meer lezen over Glass?

De bril is nog niet verkrijgbaar in Nederland. Wel is het mogelijk om een Nederlandse Glass Explorer te worden. Hoe? Dat lees je in ons artikel Google Glass Nederland.

Check ook onze Google Glass review.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Glass
Google Glass

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu