De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Google gaat Glass op 15 april voor één dag aan iedereen verkopen

Redactie
11 april 2014, 7:46
1 min leestijd
Google gaat Glass op 15 april voor één dag aan iedereen verkopen
Google Glass

Google heeft plannen om zijn Google Glass voor iedereen beschikbaar te maken – maar wel voor één dag. Dat blijkt uit gelekte documenten van Google, waarna het bedrijf de actie ook bevestigde. De internetgigant gaat op 15 april voor één dag de deuren opengooien waardoor Amerikanen allemaal een Glass kunnen aanschaffen. De verkoop begint vanaf 15.00 Nederlandse tijd.

Dat betekent dat je ook als Nederlander zonder een invite een Glass kunt aanschaffen. Je kunt immers een dienst als USA2YOU vragen of zij een Glass voor je bestellen, waarna zij ‘m naar Nederland sturen via FedEx. Ook AndroidPlanet heeft hier (meerdere) goede ervaringen mee. De Glass heb je vervolgens binnen enkele dagen.

Lees verder na de advertentie.

Google Glass kopen: wat krijg je?

Google Glass prijs

Google verkoopt zijn Glass voor 1500 dollar, maar levert bij de bestellingen geplaatst op de betreffende dag wel gratis een montuur. Deze monturen zijn recentelijk door Google geïntroduceerd en hebben normaliter een prijskaartje van 225 dollar.

Volgens de documenten zou Google zijn Explorer-programma, dat bestaat uit bètatesters van Glass (ook wel Glass Explorers genoemd), willen uitbreiden. Dit duidt erop dat Google Glass in deze vorm nog enige tijd blijft bestaan. Het is ook mogelijk dat Google zijn voorraad wil leegmaken in aanloop naar de officiële release van de nieuwe Google Glass.

Meer lezen over Glass?

De bril is nog niet verkrijgbaar in Nederland. Wel is het mogelijk om een Nederlandse Glass Explorer te worden. Hoe? Dat lees je in ons artikel Google Glass Nederland. Check ook onze Google Glass review, inclusief uitgebreide video.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Glass
Google Glass

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu