Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Beroep Google Glass-wasser enorm populair in Verenigde Staten

Redactie
1 april 2014, 14:31
1 min leestijd
Beroep Google Glass-wasser enorm populair in Verenigde Staten
Google Glass wasser

Het beroep Google Glass-wasser is enorm populair in de Verenigde Staten, zo laat Google aan AndroidPlanet weten. Door de enorme opkomst van Glass Explorers in de Verenigde Staten is ook de vraag naar Glass-wassers toegenomen. Het prisma van de Google Glass wordt namelijk erg snel vies en zonder professionele hulp is het apparaat niet goed schoon te krijgen.

Omdat de Google Glass-wassers veelal in Mountain View, Californië actief zijn, verdient de gemiddelde wasser zo’n 3500 dollar per maand. Logisch: een stagiair bij Google verdient ruim 6000 dollar per maand. “De Google Glass-wassers die één van de meest belangrijke producten van Google onderhouden, krijgen logischerwijs ook goed betaald voor hun werkzaamheden”, aldus Google. Of de Google Glass-wassers ook naar Nederland komen, is voorlopig onduidelijk. Er zijn immers nog maar dertig Glass Explorers in Nederland.

Lees verder na de advertentie.

Video van de Google Glass-wassers in actie

Meer lezen over Glass?

De brill is nog niet verkrijgbaar in Nederland. Wel is het mogelijk om een Nederlandse Glass Explorer te worden. Hoe? Dat lees je in ons artikel Google Glass Nederland. Check ook onze Google Glass review, inclusief uitgebreide video.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Glass
Google Glass

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu