De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Google Glass XE12 update laat Explorers foto’s maken door te knipogen

Gijs Ettes
18 december 2013, 9:27
1 min leestijd
Google Glass XE12 update laat Explorers foto’s maken door te knipogen
Google Glass XE12 update

Afgelopen nacht is de langverwachte Google Glass XE12 update uitgerold. Door de update kunnen Glass Explorers middels de gloednieuwe Wink-feature foto’s schieten door te knipogen. Dit werkt sneller dan wanneer je Glass bijvoorbeeld een commando geeft met je stem (“Ok Glass, take a picture”).

De nieuwe firmware biedt Glass Explorers ook eindelijk volledige Hangouts-ondersteuning, zodat ze niet meer hun smartphone hoeven te gebruiken voor het voeren van (chat)gesprekken. In plaats daarvan is het mogelijk direct via Glass te communiceren middels Hangouts.

Lees verder na de advertentie.

Daarnaast voert de Google Glass XE12 update nog een aantal belangrijke verbeteringen met zich mee. Het is nu mogelijk video’s meteen naar YouTube te uploaden en een vergrendelscherm is toegevoegd. Verder is de Google Play Music-app verbeterd zodat je eigen muziek kunt beluisteren of via Google Play Music All Access kunt streamen. Dat verloopt via het stemcommando “Ok Glass, listen to”.

Ook zijn er een aantal nieuwe stemcommando’s voor navigeren toegevoegd.

Google Glass review

Gisteren had AndroidPlanet de primeur met de eerste Nederlandstalige review en videorecensie van Google Glass. Hieronder vertelt Daniël je in een paar minuten bij over alle features van Googles slimme bril en wat je er nu in ons land aan hebt. Zijn uitgebreide ervaringen lees je in de Google Glass review.

Lees meer over Google Glass

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Glass
Google Glass

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu