Google Goggles komt ook naar andere platformen

184011-google-goggles_originalVandaag bevestigde Google dat de gisteren uitgebrachte Android-applicatie Google Goggles niet alleen voor Android zal zijn. Met Googles kun je een foto maken met je mobiele telefoon, waarna de applicatie object op de foto herkent en het internet afzoekt naar meer informatie hierover. Goggles komt ook op andere mobiele platformen beschikbaar. Meest voor de hand liggend is natuurlijk de iPhone, maar op welke platformen Google precies Goggles gaat aanbieden, willen ze nog niet zeggen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De meest voor de hand liggende kandidaten zijn de iPhone en de Blackberry. Dit zijn de platformen waar Google sowieso al mobiel voor ontwikkelt. Het kan nog even duren voordat Google Goggles op de andere platformen draait omdat Google eerst de resultaten wil optimaliseren. Vandaar dat de dienst nu nog in Google Labs staat.

Voor welk platform zou volgens jullie het eerst ontwikkeld moeten worden?

Via: PCWorld

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.