De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Google Hangouts update voegt integratie sms en mms toe’

Gijs Ettes
8 oktober 2013, 8:11
1 min leestijd
‘Google Hangouts update voegt integratie sms en mms toe’
Google Hangouts update

Er gaan sterke geruchten dat de 1.3-versie van Google Hangouts de integratie van sms en mms introduceert. Daarnaast zou de komende Google Hangouts update het delen van video’s via de chatdienst mogelijk maken.

De geruchten zijn vooralsnog niet bevestigd, maar in screenshots wordt de nieuwe functionaliteit al getoond. Of de screenshots ook daadwerkelijk echt zijn, is onduidelijk.

Lees verder na de advertentie.

Mogelijke Google Hangouts update

Berichten verzonden via sms krijgen in versie 1.3 van Hangouts het tijdstempel ‘via sms’ dat duidelijk maakt waar het bericht van afkomstig is. Foto’s verzenden via mms is ook mogelijk, al is niet duidelijk of hetzelfde geldt voor video.

Google Hangouts heeft in het instellingenvenster een aantal nieuwe opties ‘gekregen’ waaronder ‘Wireless alerts’ (meldingen), ‘Delivery reports’ (aankomstbevestiging) en ‘Roaming auto-retrieve’ (automatisch berichten ophalen tijdens roamen). Daarnaast kun je ervoor kiezen de sms-ondersteuning uit te schakelen.

Of en wanneer de update verschijnt en wat dit betekent voor de bestaande berichten-app is onduidelijk. Mogelijk is hierover na de release van Android 4.4 KitKat meer bekend.

Download: Hangouts (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu