‘Google Hangouts update voegt integratie sms en mms toe’

Google Hangouts updateEr gaan sterke geruchten dat de 1.3-versie van Google Hangouts de integratie van sms en mms introduceert. Daarnaast zou de komende Google Hangouts update het delen van video’s via de chatdienst mogelijk maken.

De geruchten zijn vooralsnog niet bevestigd, maar in screenshots wordt de nieuwe functionaliteit al getoond. Of de screenshots ook daadwerkelijk echt zijn, is onduidelijk.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Mogelijke Google Hangouts update

Berichten verzonden via sms krijgen in versie 1.3 van Hangouts het tijdstempel ‘via sms’ dat duidelijk maakt waar het bericht van afkomstig is. Foto’s verzenden via mms is ook mogelijk, al is niet duidelijk of hetzelfde geldt voor video.

Google Hangouts heeft in het instellingenvenster een aantal nieuwe opties ‘gekregen’ waaronder ‘Wireless alerts’ (meldingen), ‘Delivery reports’ (aankomstbevestiging) en ‘Roaming auto-retrieve’ (automatisch berichten ophalen tijdens roamen). Daarnaast kun je ervoor kiezen de sms-ondersteuning uit te schakelen.

Of en wanneer de update verschijnt en wat dit betekent voor de bestaande berichten-app is onduidelijk. Mogelijk is hierover na de release van Android 4.4 KitKat meer bekend.

Download: Hangouts (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.