Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Tip: Google Home tijdelijk in Nederland te koop

Thomas Haenen
20 juli 2017, 10:19
2 min leestijd
Tip: Google Home tijdelijk in Nederland te koop

Eigenlijk is Google Home voorlopig niet in Nederland verkrijgbaar. Via koopjeswebsite iBood kun je hier nu toch de Google Home kopen, maar alleen vandaag.

Lees verder na de advertentie.

Google Home kopen in Nederland

Google Home is vandaag verkrijgbaar bij iBood, een site die dagelijks interessante aanbiedingen online zet. De speaker wordt verkocht voor 129,95 euro, plus 5,95 euro verzendkosten. De verwachte verzenddatum is 28 juli, dus je moet ruim een week wachten voordat je het apparaat in huis hebt. Wees er wel snel bij, want de aanbieding loopt nog maar tot middernacht. Bovendien is er maar een beperkte voorraad.

Bestel nu een Google Home bij iBood

Doorgaans biedt iBood korting op de producten die het verkoopt. Voor Google Home betaal je echter de adviesprijs. Google lanceerde de stemgestuurde assistent eind vorig jaar in de Verenigde Staten. Sinds kort is Home in verschillende buurlanden verkrijgbaar, waaronder Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Of en wanneer Home officieel in Nederland verschijnt, is nog altijd onbekend.

Google Home kopen

Dit kun je met Google Home

Google Home is een stemgestuurde speaker die je op veel manieren kan helpen. Zodra je ‘OK Google’ roept, kun je een vraag stellen of een commando aangeven. Home kan niet alleen aan de slag met kennisvragen of informatie over wie er in je favoriete film speelt. De assistent kan het ook het licht in je huis bedienen, of het laatste nieuws voorlezen. Ook kun je muziek luisteren via Spotify, Google Play Music of andere apps met Chromecast-integratie.

“De toekomst is stemgestuurd,” zo schreven we eerder dit jaar in onze Google Home review. “Een goede speaker, verpakt in een aantrekkelijke behuizing, met een uitstekende microfoon en de beste stemgestuurde assistent van het moment. Op zowel de hardware als de software valt niets af te dingen: de Home is precies wat Google beloofde en voert zijn werk voorbeeldig uit.”

Lees het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Home
Google Home

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu