Dagaanbieding: Google Home Mini alleen vandaag te koop in Nederland

Thomas Haenen
3 juli 2018, 9:00
2 min leestijd
Dagaanbieding: Google Home Mini alleen vandaag te koop in Nederland

De Google Home Mini is tot en met middernacht vandaag verkrijgbaar via iBood. Daarmee kun je eerder dan vrijwel iedereen in Nederland alvast kennismaken met Google Assistant.

Lees verder na de advertentie.

Google Home Mini aanbieding bij iBood

Bij iBood wordt de Google Home Mini verkocht voor 39,95 euro, plus 5,95 euro verzendkosten. Daarbij heb je de keuze tussen een witte en een zwarte variant. Bestellen kan maar tot middernacht – dan verschijnt er weer een nieuwe aanbieding. De speaker wordt vervolgens vanaf 11 juli jouw kant op gestuurd.

Bestel de Google Home Mini bij iBood

Het is de tweede keer in korte tijd dat de Google Home Mini opduikt als dagaanbieding. Eerder deze maand was de speaker al te koop bij 1DayFly. Daar werd deze echter verkocht voor 50 euro, dus bij iBood bespaar je ook nog eens een tientje. De prijs van 40 euro is vergelijkbaar met wat Google op dit moment voor de speaker vraagt in veel andere landen.

Onder andere in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland wordt de Google Home Mini al langer verkocht. Woon je echter niet bij de grens en wil je de stemgestuurde speakers van Google vast proberen, dan is dit een goede kans. Het is namelijk nog steeds onbekend wanneer ze in Nederland verschijnen. Onlangs bevestigde het zoekbedrijf dat de Google Home voor eind 2018 in Nederland uitgebracht wordt, maar een precieze releasedatum is onbekend.

Praat Nederlands met me

Op de Nederlandse versie van de Google Assistant hoeven we waarschijnlijk minder lang te wachten. Die is vanaf ‘deze zomer’ beschikbaar, zo werd onlangs tijdens Google I/O bevestigd. Waarschijnlijk kun je er dus binnen enkele weken mee aan de slag. In de tussentijd zul je je stemopdrachten in het Engels, Duits of Frans moeten geven. Zodra de Nederlandse variant verschijnt, zou de Home Mini dat direct moeten ondersteunen.

De stemgestuurde speaker kan voor allerlei opdrachten gebruikt worden. Zo kun je muziek via Spotify en andere muziekdiensten afspelen, Netflix-series starten op de Chromecast, reminders en boodschappenlijstjes opstellen of om een weersvoorspelling vragen.

Het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Home Mini
Google Home Mini

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu