Win: Android Planet geeft 3x een Google Home Mini weg!

Thomas Haenen
7 september 2018, 8:30
3 min leestijd
Win: Android Planet geeft 3x een Google Home Mini weg!

Je hebt nog maar een paar dagen om mee te doen aan onze Google Home Mini prijsvraag. Nog niet meegedaan? Opschieten dan, voor een gratis stemgestuurde speaker!

Google Home Mini prijsvraag: doe snel mee!

Sinds kort is de Google Assistent in het Nederlands beschikbaar. Het stemgestuurde hulpje van Google kun je gebruiken om vragen te stellen, apparaten om je heen aan te sturen of leuke opdrachten te geven. Daarmee wordt stembesturing een steeds belangrijker onderdeel van de mobiele toekomst.

De Google Assistent werkt echter niet alleen op je smartphone, maar ook op tal van andere slimme apparaten. Zoals de Google Home Mini, een compacte speaker die je overal in huis kunt plaatsen. Speel muziek af, luister het laatste nieuws of bedien de lampen in huis: de Home Mini maakt je woning een flink stuk slimmer. Bij Android Planet zijn we er over te spreken, zoals je laatst in onze Google Home Mini review leest. Nu kun je er alleen nog Engels mee praten, maar voor het einde van het jaar spreekt ook de Google Assistent op de Home Mini Nederlands.

google home mini prijsvraag

We geven drie exemplaren van de Google Home Mini weg. Doe mee aan onze nieuwste prijsvraag, en maak kans op een gratis stemgestuurde speaker. Meedoen is makkelijk: download onze app, vul het formulier in en win. Onder alle deelnemers selecteren we willekeurig drie winnaars die ieder één speaker thuisgestuurd krijgen.

Zo doe je mee

1. Download de Android Planet-app

Meedoen is heel simpel: download eerst de Android Planet-app (als je dat nog niet had gedaan). Tip: check via onderstaande link of je de nieuwste versie van de app hebt geïnstalleerd. Dit kun je ook controleren door in de Play Store op updates te checken.

Open vervolgens de app en je ziet bovenaan in beeld een groene balk, waarmee je jezelf aanmeldt voor de winactie.

Download de Android Planet-app in Google Play (gratis)

2. Meld je aan voor de winactie

Tik op de groene balk om je aan te melden voor de winactie. Dit doe je met het formulier dat verschijnt. Geef antwoord op de vraag waarom jij de Google Home Mini wil winnen, en laat je gegevens achter!

Let wel op: heb je de groene balk (per ongeluk) weggetikt, dan vind je de winactie in het zijmenu en op de startpagina van de app!

De winactie voor de Google Home Mini loopt tot en met maandag 10 september. Je hebt dus ruim twee weken om je in te schrijven. Vervolgens worden volstrekt willekeurig drie winnaars uitgekozen, en direct benaderd. De uitslag vindt je snel daarna terug op Android Planet. Ben je straks niet de gelukkige winnaar? Geen zorgen, want we komen dit jaar nog vaker met leuke winacties.

Met de Android Planet-app maak je regelmatig kans op leuke prijzen. Zo gaven we deze zomer ook al de Samsung Galaxy Note 9 en een MediaMarkt-cadeaubon van 500 euro weg. Daarnaast blijf je met de app op de hoogte van het laatste nieuws. Lees meer over alle nieuwe smartphones, check de populairste apps of ontdek handige tips voor jouw toestel. De app is bovendien volledig gratis!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Home Mini
Google Home Mini

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu