En de winnaars van de Google Home Mini zijn…

Thomas Haenen
12 september 2018, 13:55
2 min leestijd
En de winnaars van de Google Home Mini zijn…

Onlangs maakte je bij Android Planet kans op een gratis Google Home Mini. We geven drie exemplaren van de stemgestuurde speaker weg, dus check snel of je hebt gewonnen!

Lees verder na de advertentie.

Google Home Mini winnaars bekend

Officieel is de Google Home Mini pas vanaf eind dit jaar in Nederland verkrijgbaar, maar dankzij Android Planet hebben drie bofkonten de speaker al eerder in huis. Deze maand maakte je namelijk kans op een Google Home Mini. Uit de duizenden deelnemers hebben we volstrekt willekeurig drie winnaars gekozen. Dat zijn geworden:

Mathieu van Sluis uit Woerden
Jacques Schouten uit Drachten
Petra Teerink uit Tiel

Gefeliciteerd Petra, Jacques en Mathieu! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op. Niet gewonnen? Niet getreurd. Je kunt dit najaar nog verschillende andere prijsvragen verwachten van ons. Blijf de Android Planet-app dus checken om kans te maken op smartphones en andere toffe gadgets. En wil je een Google Home Mini kopen, dan vind je via onze prijsvergelijker de beste aanbiedingen.

Meer over de Google Home Mini

De Home Mini is een compacte speaker die je overal in huis kunt plaatsen. Speel muziek af, luister het laatste nieuws of bedien de lampen in huis: het apparaatje maakt je woning een flink stuk slimmer. Het is bovendien een heel betaalbaar apparaatje, met een adviesprijs van slechts een paar tientjes. Daarmee is het een goedkope optie om kennis te maken met stembesturing in je huis.

Bij Android Planet zijn we er over te spreken, zoals je in onze Google Home Mini review leest. Nu kun je er alleen nog Engels mee praten, maar voor het einde van het jaar spreekt ook de Google Assistent op de Home Mini Nederlands. Ook de gewone Google Home, die iets groter is en beter geluid biedt, komt voor het einde van het jaar hier uit.

Het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Home Mini
Google Home Mini

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu