Google I/O 2023 livestream: volg hier alle onthullingen

Wouter Nijsen
10 mei 2023, 16:44
2 min leestijd
YouTube video player

Het is bijna tijd voor Google I/O 2023! Om 19.00 uur Nederlandse tijd gaat het grootse event van start en met deze livestream volg je alles. Kijk je mee?

Lees verder na de advertentie.

Zo kijk je de Google I/O 2023 livestream

Android-liefhebbers hebben er een tijdje naar uitgekeken en vanavond is het eindelijk zover. Om 19.00 uur Nederlandse tijd gaat Google I/O 2023 van start, de ontwikkelaarsconferentie die in het taken staat van alle software- en hardwarevernieuwingen van Google voor dit jaar.

Zo zijn de schijnwerpers gericht op Android 14, de nieuwste update voor het besturingssysteem. Ook krijgen we waarschijnlijk de Google Pixel 7a te zien, een betaalbare smartphone die is gebaseerd op de populaire (en erg goede) Pixel 7 en Pixel 7 Pro. Ook gaan er geruchten over de Pixel Tablet en een nieuwe versie van Wear OS.

Google Keynote (Google I/O ‘23)

We houden je op Android Planet natuurlijk op de hoogte van de belangrijkste onthullingen. De redactie zit vanavond klaar om jou van het laatste nieuws te voorzien. Via de livestream hierboven kun je meekijken en de Google-keynote zelf volgen. Omdat de stream op YouTube staat, kun je ‘m makkelijk op al je apparaten starten, zoals je Chromecast.

Wil je niets missen? Download dan ook de Android Planet-app of check onze Facebook– en Instagram-pagina. Je ontvangt dan automatisch bij belangrijk nieuws een melding, bijvoorbeeld als de vernieuwingen van Android 14 bekend zijn.

Dit zijn de verwachtingen

Het wordt waarschijnlijk een drukke avond met veel toffe aankondigingen. Google gebruikt het I/O-event al een tijdje niet meer uitsluitend voor nieuwe software, maar laat ook steeds vaker nieuwe hardware zien. Dit zijn de verwachtingen op een rijtje.

  • Android 14 (zo goed als zeker)
  • Google Pixel 7a (zo goed als zeker)
  • Google Pixel Fold (aannemelijk)
  • Google Pixel Tablet (aannemelijk)
  • Nieuwe Wear OS-versie (aannemelijk)
  • Updates voor Google-apps en diensten (zo goed als zeker)
  • Sneak peak Google Pixel 8 (misschien)

Lees het laatste Google-nieuws:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu