Google I/0 2011 binnen een uur uitverkocht

Redactie
9 februari 2011, 19:21
1 min leestijd

Binnen een uur waren de kaartjes voor de Google I/O op 10 en 11 mei 2011 uitverkocht. Een record! In 2009 duurde het 90 dagen voordat het evenement was uitverkocht, in 2010 waren de kaartjes na tien dagen op. Blijkbaar zijn de verwachtingen hooggespannen onder journalisten, Google-fans en andere belangstellenden, want zij zijn bereid om 450 dollar per persoon te betalen. Geen kaartje kunnen bemachtigen? Geen probleem, want Google gaat het hele evenement live uitzenden op haar YouTube-kanaal.

Vorig jaar waren er 5.000 aanwezigen bij de keynote van Google I/O. Tijdens deze keynote onthulde Google plannen voor de opvolger van Froyo: Gingerbread. Deze nieuwste versie van Android is ondertussen al verschenen.

Lees verder na de advertentie.

De grote vraag is wat Google tijdens de ontwikkelaarsconferentie van 2011 gaat aankondigen. Wellicht onthult Google de nieuwste functies van de volgende versie van Android: Ice Cream Sandwich. Of wellicht toont Google de opvolger van Honeycomb. Het is nog te vroeg voor verwachtingen, maar één ding is zeker: de I/O gaat een must see worden!

Via: Talk Android

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu