Placeholder

De mobiele versie van Google.nl heeft vanaf vandaag een nieuwe functionaliteit: Instant Preview. Met Instant Preview kun je een screenshot van een internetpagina bekijken voordat je deze bezoekt. Ideaal aan de mobiele versie van Instant Preview is dat Google niet de desktopversies laat zien, maar de mobiele websites. Android Planet heeft een mobiele én een desktopsite, die allebei op hetzelfde adres te bezoeken zijn. Wij hadden verwacht dat Google een screenshot zou tonen van de desktopversie, net zoals bij Instant Preview op je computer, maar dit blijkt dus niet het geval te zijn.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De functie is beschikbaar op Android-telefoons met versie 2.2 of hoger en in 38 talen. Zelf proberen? Surf naar www.google.nl in je mobiele browser, typ een zoekwoord en klik op het verglootglas naast een zoekresultaat.

Via: Phandroid

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.