Google introduceert Helpouts, videodienst met workshops

 Google HelpoutsGoogle heeft vannacht Helpouts gelanceerd: een videodienst waar experts via een Hangout workshops geven en vragen beantwoorden. Zo kun je van een professionele kok leren hoe je je maaltijden nog beter bereidt of kun je muzieklessen nemen bij een gitaarvirtuoos.

Helpouts is per direct beschikbaar, maar is voor professionals alleen op uitnodiging te gebruiken. Naast kook- en muzieklessen kun je er ook terecht voor advies op het gebied van je carrière, mode, kunst, elektronica, voeding, gezondheid en tuinieren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Leer koken of muziek maken met Helpouts

Vooralsnog zijn er alleen Engelstalige experts te vinden in Google Helpouts. De workshops zijn in sommige gevallen gratis of af te rekenen per minuut of sessie. In onderstaande video krijg je een indruk hoe de videodienst precies in zijn werk gaat.

http://www.youtube.com/watch?v=K-VFC9AQM1k

Lees meer over Google

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.