De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Google introduceert HTC One met stock Android

Redactie
30 mei 2013, 19:39
1 min leestijd
Google introduceert HTC One met stock Android
HTC_One_3V_transparent_v2

Google heeft donderdag de HTC One met het stock Android – Android zoals Google het graag ziet – aangekondigd. De smartphone wordt via de Google Play Store verkocht met een prijskaartje van 599 dollar. De Google-editie van de One komt alleen met 32GB aan opslagruimte beschikbaar en draait op Android 4.2.2 (Jelly Bean), dezelfde versie waar onder andere de Nexus 4 mee werkt.

Eerder gingen al geruchten over een One met de kale versie van Android en dat het toestel erg schaars zou zijn. De eerste blijkt te kloppen, de tweede (vooralsnog) niet.

Lees verder na de advertentie.

De bootloader is standaard geunlocked en niet HTC maar Google gaat de One van Android-updates voorzien. De trage updates van veel fabrikanten zijn een doorn in het oog van de Android-bezitter en -liefhebber, en zelfs van Google.

De One wordt wel met Beats Audio, de hippe equalizer die de muziek luider en voller laat klinken, geleverd en is voorlopig alleen via de Google Play Store in de Verenigde Staten te koop.

Eerder introduceerde Google een Galaxy S4 met stock Android. Dit toestel is ook nog alleen in de Verenigde Staten te krijgen.

Via NU.nl

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu