Google I/O 2010 Android-applicatie nu te downloaden

google i-oKomende week gaat Google I/O van start, een grote conferentie waarbij ontwikkelaars van over de hele wereld naar San Francisco komen. Om je alvast voor te bereiden kun je Google’s officiële Android-applicatie installeren. Google I/O bevat een schema met alle presentaties en sessies, kaarten met de locaties en zelfs een koppeling met Google Wave. De conferentie gaat over drie dagen van start. Bij het opstarten van de app zie je een handige countdown-timer, die aangeeft hoe lang het nog duurt. Zie je een interessante sessie, dan kun je een detailpagina bekijken of een sterretje zetten om de sessie als favoriet te markeren. Je kunt de sessie ook via een van je messaging-netwerken met anderen delen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

In de app kun je notities maken en je kunt zelfs deelnemen aan Google Wave-discussies of de Google moderatorforums die voor de betreffende sessie zijn gemaakt. Hiervoor is een tabblad ‘Interact’ aanwezig. Er zijn kaarten beschikbaar van het Moscone Center, zodat je makkelijk de route kunt vinden naar het zaaltje waar de volgende interessante presentatie plaatsvindt.

De applicatie is gratis in de Android Market beschikbaar en te downloaden via deze link in je Android-browser: Google I/O.

google io

Meer info over Google I/O: http://code.google.com/events/io/2010/

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.