Google I/O 2010 volgend jaar op 19 en 20 mei

google-io-logoEerder dit jaar heeft Google op de conferentie Google I/O heel wat nieuwe aankondigingen gedaan. Bezoekers gingen met een gratis HTC Magic naar huis en kregen een eerste blik op Google Wave. Wie de filmpjes heeft gezien en vast van plan is om bij het volgende evenement aanwezig te zijn, kan alvast beginnen met het blokkeren van twee dagen in de agenda: 19 en 20 mei. Google heeft namelijk de data voor Google I/O 2010 bekendgemaakt. Het evenement vindt plaats in het Moscone Center in San Francisco, dezelfde plek waar Apple vaak aankondigingen doet.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Het boeken van vliegreizen en hotels is mischien nog wat vroeg, want de registratie voor het evenement begint pas in januari 2010.

In onderstaand filmpje kun je in 1:19 minuut een impressie zien van Google I/O 2009, al zul je zelf eruit moeten halen wat er nu eigenlijk werd aangekondigd… iets met het web?

Meer info: Google I/O (hier vind je ook de archieven van 2008 en 2009)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.