De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Google I/O 2011 keynotes ook op YouTube te bekijken #io2011

Redactie
14 mei 2011, 14:11
1 min leestijd
Google I/O 2011 keynotes ook op YouTube te bekijken #io2011
google io icon

Kon je de live videostream van Google I/O niet meemaken of is er nog iets wat je wilt terugzien, dan kun je de keynotes van Google I/O 2011 nu ook op YouTube kijken. De 1 uur durende opnames laten zien welke aankondigingen Google op het gebied van Android en Chrome deed. Hugo Barra, directeur Android Product Management, gaf op de eerste dag de aftrap met een presentatie over ‘Momentum, Mobile and More’.

Hij kondigde boeken en films in de Android Market aan, sprak over Music Beta en over Android @ Home. Ook Android Open Accessory kwam aan bod, gevolgd door een preview van de nieuwe Android-versies Ice Cream Sandwich en nieuwe functies in Honeycomb 3.1.

Lees verder na de advertentie.

Op dag 2 volgden vooral Chrome-aankondigingen. Chrome heeft nu al 160 miljoen actieve gebruikers. Sundar Pichai, Senior Vice President voor Chrome, sprak in zijn presentatie over de HTML5-versie van Angry Birds, Chromebooks voor consumenten en in app-betalingen. Beide keynotes zijn hieronder te zien. Er werden in totaal meer dan 30 aankondigingen gedaan, waaronder Google App Engine 1.5, een nieuwe Google Prediction API en nieuwe toevoegingen aan de Fusion Tables API. Meer dan 1 miljoen ontwikkelaars waren aanwezig of hebben de aankondigingen online bekeken.

Google I/O 2011 keynote, dag 1

Google I/O 2011 keynote, dag 2

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu