Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Google I/O 2012 vindt op 24 en 25 april plaats

Redactie
18 oktober 2011, 11:09
1 min leestijd
Google I/O 2012 vindt op 24 en 25 april plaats

In afwachting op de aankondiging van Ice Cream Sandwich en de Nexus Prime heeft Google de datum vrijgegeven van de komende editie van Google I/O. De Google-conferentie zal plaatsvinden op 24 en 25 april in het Moscone Center West in San Francisco. Naar verwachting zullen meer dan een miljoen ontwikkelaars, journalisten en andere Google-geïnteresseerden aanwezig zijn bij Google I/O 2012.

Tijdens Google I/O laat de zoekgigant aan de ontwikkelaars zien waar ze mee bezig is en wat ze de komende tijd kunnen verwachten. Het is een uniek kijkje in de keuken van Google. Zo stonden vorig jaar Android en Chrome op het programma als de twee hoofdthema’s. Om zelf enkele van deze sessies terug te kijken kun je hier terecht.

Lees verder na de advertentie.

Update: Inmiddels is bekend dat Google I/O 2012 niet op de genoemde data zal plaatsvinden. Het evenement staat gepland op 27 t/m 29 juni 2012.

Google I/O is ook nog voor een andere reden populair: Google goodies. Zo werd vorig jaar een speciale editie van de Samsung Galaxy Tab 10.1 en een Chromebook uitgedeeld aan de aanwezigen. Voor diegene die er niet bij kan zijn: de belangrijkste Google I/O sessies zoals de keynotes worden ook live via YouTube uitgezonden.

Bron: Google Code

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu