Nu te bekijken: Google I/O 2015 livestream met Android M

Om 18.30 Nederlandse tijd start Google I/O 2015, de ontwikkelaarsconferentie die onder meer in zal gaan op Android M en het betaalplatform Android Pay. Wil je niks van het evenement missen, dan kun je hier de Google I/O 2015 livestream bekijken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Volg de Google I/O 2015 livestream

Eerder kon je al lezen wat onze verwachtingen van Google I/O 2015 zijn. De jaarlijks terugkerende ontwikkelaarsconferentie zal ditmaal voornamelijk in het teken staan van Android M, de nieuwe Android-versie die Lollipop opvolgt. We verwachten ook dat Google onthult wat het van plan is met platforms als Android Auto, Android Home en Android Pay.

Ook is het mogelijk dat we tijdens I/O kennismaken met nieuwe smartwatches, de modulaire smartphone die uit Project Ara is geboren en een nieuwe versie van Google Glass. In tegenstelling tot wat veel media beweren is Glass nog lang niet dood. Wellicht zien we in de nabije toekomst een consumentenversie van de slimme bril.

Android Auto, Android Home en een nieuwe Chromecast?

Daarnaast zijn we erg benieuwd naar eventuele nieuwe apps en functies van Android Auto en hoe ver Google is met zijn zelfrijdende auto. De auto is al een geruime tijd bezig met testritten en werkt deze succesvol af, wat voor nieuwe ontwikkelingen zou kunnen zorgen.

chromecast google i/o 2015 livestreamAndroid Home wordt mogelijk Googles nieuwe platform om alle slimme apparaten in je huis te bedienen. Er gaan al langer geruchten over het platform, dan Google maar niet wil aankondigen. Mogelijk komt daar vanavond verandering in.

Tot slot is er een kleine kans dat we een nieuwe Chromecast gaan zien en vernieuwingen rondom Google Cardboard en virtual reality in combinatie met Android. Dat laatste heeft met de introductie van de kartonnen vr-bril een vlucht genomen, en we zijn benieuwd hoe de technologie zich verder gaat ontwikkelen.

Wat hoop jij dat Google gaat onthullen tijdens Google I/O 2015? Laat het weten in de comments!

Het laatste nieuws over Google

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.