De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Google I/O 2015 vindt plaats op 28 en 29 mei

Redactie
11 februari 2015, 8:22
1 min leestijd
Google I/O 2015 vindt plaats op 28 en 29 mei

Google houdt zijn ontwikkelaarsconferentie Google I/O dit jaar op 28 en 29 mei. Tijdens Google I/O presenteert Google veelal nieuwe producten en  vernieuwingen voor zijn  diensten.

Lees verder na de advertentie.

De datum is bevestigd op Googles sociale netwerk Google+ door Sundar Pichai, die de leiding heeft over onder andere Chrome en Android. De presentaties van Google zijn altijd live te bekijken, waardoor je die dagen op de hoogte kunt blijven van nieuwe ontwikkelingen.

Google I/O is populair bij ontwikkelaars omdat zij bij de conferentie  workshops kunnen volgen,  om op deze manier nieuwe diensten te ontwikkelen. De afkorting I/O staat voor `Innovation in the Open`.

Google I/O 2015: wat kunnen we verwachten?

Het is lastig om in te schatten wat Google precies tijdens de Google I/O 2015 gaat presenteren. Vorig jaar introduceerde Google bijvoorbeeld het Material Design van Android 5.0. Ook werd er een tijd stilgestaan bij Android Wear en Android Auto.

io2015

Mogelijk gaat Google alvast de aankomende nieuwe Android-versie presenteren, of dit nu Android 5.1, Android 5.2 of Android 6.0 is. De verwachting is dat Google enkele verbeteringen bij Lollipop gaat doorvoeren, zoals het terugbrengen van de stille modus.

Ook ligt het voor de hand dat Google enkele aankondigingen gaat doen met betrekking tot zijn modulaire smartphone Ara, het gloednieuwe Android TV en vorderingen binen Android Auto, Android Wear en mogelijk Google Cardboard.

De Google I/O keynote van vorig jaar kun je hieronder bekijken.

Google I/O 2014 - Keynote
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu