De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Google I/O 2016 vindt plaats op 18-20 mei

Erwin Vogelaar
12 januari 2016, 20:45
1 min leestijd
Google I/O 2016 vindt plaats op 18-20 mei

Google I/O 2016 vindt van 18 t/m 20 mei plaats. Dit het moment voor Google om nieuwe soft- en hardware aan te kondigen,  en meer  informatie over Android N  wordt verwacht.

Lees verder na de advertentie.

Google I/O 2016

Google I/O is een jaarlijkse conferentie van Google, gericht op ontwikkelaars. Toch is het ook interessant voor consumenten, want dit is het moment dat Google onthullingen doet over nieuwe soft- en hardware. Zeker tijdens de keynote die elk jaar live te volgen is. Google CEO Sundar Pichai heeft via Twitter aangekondigd dat de conferentie dit jaar plaatsvindt van 18 tot en met 20 mei.

google i/o 2016

In voorgaande edities van de conferentie was dit het moment om onder andere Google Maps, Chrome, Android  TV, Chrome OS, Google Glass, Google+, Hangouts en heel veel meer aan te kondigen. Dit was het evenement waar Material Design voor het eerst getoond werd en vorig jaar tijdens Google I/O 2015 zagen we onder andere Android Marshmallow, Google Foto’s en Google Now on Tap op het podium.

De conferentie vindt dit jaar niet plaats in San Francisco, zoals afgelopen jaren. Google I/O gaat terug de Shoreline Amphitheatre in Mountain View. Dit was de plek waar tien jaar geleden de allereerste Google I/O plaatsvond. Een mooie locatie om nieuwe dingen aan te kondigen dus. We verwachten tijdens de keynote in ieder geval meer te horen over de nieuwe mogelijkheden van Android N. Wat onze verwachtingen van de nieuwe versie van Android zijn lees je hier.

Lees het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu