De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Google I/O 2017 vindt plaats van 17 tot 19 mei: dit moet je weten

Thomas Haenen
25 januari 2017, 10:10
2 min leestijd
Google I/O 2017 vindt plaats van 17 tot 19 mei: dit moet je weten

De volgende editie van Google I/O is over een kleine vier maanden. Op de jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie onthult het bedrijf altijd zijn belangrijkste nieuwe projecten.

Lees verder na de advertentie.

Google I/O 2017 datum

Google I/O 2017 vindt plaats van 17 tot en met 19 mei 2017, zo heeft het bedrijf vannacht laten weten. Net als vorig jaar vindt de ontwikkelaarsconferentie plaats in het Shoreline Ampitheather in Mountain View, nabij het hoofdkantoor van het bedrijf. De eerste details van het evenement zijn vannacht vrijgegeven, meer informatie volgt waarschijnlijk de komende dagen.

De datum en tijd werden onthuld via een speurtocht voor ontwikkelaars, die het bedrijf gisteren deelde via Google+. Op basis van coördinaten, verborgen YouTube-video’s en raadsels verstopt in het landschap werd uiteindelijk de informatie ontrafeld.

Google I/O 2017 datum

Het is alweer de tiende keer dat Google I/O organiseert. Op de jaarlijkse conferentie brengt het bedrijf ontwikkelaars van over de hele wereld samen om ze bij te praten over de achterliggende software van vrijwel alle Google-producten. Vernieuwingen voor Android, Chrome, en andere onderdelen van het bedrijf worden doorgaans op I/O gepresenteerd.

Tickets voor het evenement gaan waarschijnlijk binnenkort de verkoop in. Ieder jaar is er slechts plaats voor een paar duizend ontwikkelaars, waardoor de tickets doorgaans binnen mum van tijd volledig uitverkocht zijn.

Google I/O wordt ieder jaar afgetrapt met een keynote. Deze openingspresentatie heeft Google in het verleden gebruikt om enkele van zijn meest innovatieve en opvallende producten te onthullen, van zelfrijdende auto’s tot Google Glass.

Op Google I/O 2016 werd onder andere een eerste preview gegeven van Android 7.0. Ook presenteerde het bedrijf Google Home, apps als Allo en Duo en het virtual reality-platform Daydream. Dit jaar verwachten we onder andere de introductie van Android O en mogelijk eerste hints naar de opvolger van de Google Pixel. Daarnaast staan er waarschijnlijk verbeteringen voor de stemgestuurde Google Assistant op het programma.

Lees het laatste nieuws over Google

Bron: Google+
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu